Shtëpitë Botuese

Autorët

 • Ismail Kadare

  “Pallati i Ëndrrave” është një nga romanet thelbësore të Ismail Kadaresë, me frymën e epikës, të cilën letërsia evropiane e quante të shteruar: me njëmbëdhjetë romane, - titujt kryesorë të të cilëve po përkthehen herë pas here, vepra e tij vazhdimisht ka qenë në listën e kandidaturave për çmimin “Nobel”, në emër të letërsisë së Shqipërisë.

  $ 6.09
 • Veronica Roth

  Shoqëria e mbështetur te grupimet ku besonte dikur Tris Prajëri po shpërbëhet... e thyer nga dhuna dhe betejat për pushtet, e gërryer nga humbjet e tradhtitë. Prandaj, kur i vjen mundësia për të eksploruar botën përtej kufijve që njihte deri atëherë, Trisi ishte gati.

  $ 8.70
 • Veronica Roth

  Në Çikagon e frikshme të Beatris Rajërit, shoqëria është ndarë në pesë grupime të ndryshme, çdonjëri nga të cilët kultivon një virtyt të veçantë:  Zemërdëlirët (të ndershmit), Vetëmohuesit (altruistët)...

  $ 8.70
 • Anatoli Toss

  “Ndoshta fantazitë më të papritura, më të gjalla, që keni ndeshur ndonjëherë…” “Fantazitë e një burri” është libri nga i cili mund të mësoni si të dashuroni në mënyrë parimisht të re. Si të zbuloni te vetja cilësi për praninë e të cilave as që ju ka vajtur në mendje ndonjëherë, por që e ndryshojnë katërcipërisht përfytyrimin e dashurisë si “ndjenjë” dhe...

  $ 6.96
 • Zhan Rasin

  Është tragjedia me të cilën Zhan Rasini fitoi famën më të madhe. Në këtë tragjedi hasim në katër heronj: Orestin, biri i Agamemnonit; Pirron, biri i Akilit; Herminonën, bija e Helenës dhe Andromakën, gruaja e Hektorit.

  $ 2.61
 • Ivan S. Turgenev

  Vepra nis me protagonistin, Vladimir Petrovich, në një festë. Të ftuarit po tregojnë historitë e tyre të para të dashurisë. Kur i vjen radha Vladimirit të tregojë historinë e tij, ai sugjeron ta shkruajë atë.

  $ 4.35
 • Gi De Mopassan

  Isha kredhur në një gjumë të thellë, kur dëgjova xhamin e dritares që kërciti.

  $ 4.35
 • Luciano Moggi

  E kupton këtë nga thjeshtësia që përshkon librin si një fill i kuq, nga kreu deri në fund. Hyn këtu në lojë origjina, natyra popullore, karakteri i fortë dhe edukata familjare e Luciano-s, si shprehje e fortë e natyrës ku u formua ky personalitet.

  $ 10.44
 • Leonardo Sciascia

  Me një stil të matur, të hidhur, pak sarkastik, por mjaft të qartë dhe të kursyer në përshkrime, romani fillon me rrëfimin e historisë së një farmacisti që “jetonte i qetë, nuk kishte pasur kurrë probleme e nuk merrej me politikë”, por që një ditë prej ditësh merr një letër anonime, ku kërcënohet me vdekje.

  $ 6.96
 • Sveva C. Modignani

  E fshehta e Leoni Tardivos është një histori e madhe dashurie; një ditë e vetme, për ta shijuar vit pas viti...Në një vilë të madhe, në portat e Milanos, jeton Familja Kantoni, pronarë prej tre brezash i rubineterive me të njëjtin emër. 

  $ 10.44
 • Françoise Sagan

  "Te "Gruaja e përlyer", muzika e vogël bëhet simfonike dhe ajri i detit të hapur i jep stilit të tij një erë të lehtë, që e bën librin të lundrojë deri te faqja treqind pa u ndalur për asnjë çast."

  $ 6.09

Na ndiqni në Facebook

 • Transporti

  Ju mund të bëni porosi nga çdo vend i Botës. Ju mund të zgjidhni mënyra të ndryshme transporti në vartësi të vendit nga ku bëni porosinë.

 • Shërbimi i klientit

  Ju mund të na kontaktoni për çdo problem të ndeshur, paqartësi apo nevojë për informacion.

 • Pagesa të Sigurta

  Ju mund të paguani nëpërmjet PayPal që është portali më i sigurtë në botë për kryerjen e pagesave online.

Botimeshqip.com

Libri shqip në shtëpinë tuaj

Botimeshqip.com është një dyqan online i cili mundëson blerjen e librave në gjuhën shqipe. Kudo që të ndodheni në botë, mjafton të bëni porosinë nëpërmjet internetit dhe ne do t'jua sjellim librat brenda një kohe të shkurtër. Ju mund të zgjidhni mënyrën e transportit dhe pagesës sipas vendit ku ndodheni.
Në Shqipëri dhe Kosovë mund të paguani në momentin e marrjes së pakos së porositur në dorëzim. 
Për porositë e kryera nga vende të tjera të botës paguani me PayPal dhe mund të zgjidhni ndërmjet një mënyre transporti ekonomik dhe një të shpejtë por më të shtrenjtë.