Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

  • Seria e Harri Poter – më e famshmja... 2014-09-18 09:40:44 Para disa javësh vura re se në Facebook qarkullonte një status, që u përhap në të gjithë botën: “10 librat që kanë ndikuar në formimin tuaj”....
  • Një histori për shkollën dhe miqësinë 2014-09-16 12:06:11 Mërfi është një ari i mirë dhe i dashur, por pak i turpshëm, i cili është nervoz për ditën e parë të shkollës. Kur niset, ai vendos të marrë me...
  • Agatha Christie, zonja e krimit 2014-09-15 15:14:29 “Zonja e krimit” njihet në të gjithë botën Agatha Christie, shkrimtarja më e njohur e shkrimeve të misterit. E lindur më 15 shtator 1890, Christie...
Shiko të gjithë postimet

Lista e librave nga Shtëpia Botuese: MEDIA PRINT

MEDIAPRINT Kompania “Mediaprint Sh.p.k” e ka nisur aktivitetin e saj me botimin e librave shkollorë, fillimisht me linjën e botimeve të teksteve shkollore të biologjisë dhe gjuhës angleze ..

Pёr mё tepёr kliko kёtu...


Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj