Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

  • Historitë e vërteta pas romaneve të... 2014-09-08 12:01:57 Disa javë më parë, në një intervistë të djalit të shkrimtares Daphne Du Maurier, autore e romanit “Rebeka”, lexova se për të shkruar librin që e...
  • Romanet më të gjatë të shkruar... 2014-09-03 09:14:13 1. “Jozefi dhe të vëllezërit” – Thomas Man, 1492 faqe     I shkruar nga gjermani Thomas Man, ky libër epik është shkruar në mes të luftës,...
  • Fakte pak të njohura për Haruki... 2014-09-01 08:37:59 Haruki Murakami është i jashtëzakonshëm, padyshim një nga shkrimtarët më të mirë bashkëkohorë.  Edhe pse shumë i njohur në të gjithë botën me...
Shiko të gjithë postimet

Libra për fëmijëJanë 829 Libra.


Librat për fëmijë kanë kategorinë e tyre, ku do të gjejnë përrallat, tregimet, poezitë e tyre.

Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj