Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

  • Festivali i Librit me botime të reja... 2014-04-25 08:26:16 Për herë të parë organizohet në Tiranë Festivali i Librit dhe Artit Pamor, që çeli siparin në Ditën Ndërkombëtare të Librit. Shtëpia Botuese...
  • Gabriel Garcia Márquez, pesë librat... 2014-04-21 09:51:38 Nobelisti Gabriel García Márquez u bë i njohur botërisht në vitin 1967 me romanin “Njëqind vjet vetmi”. Javën e kaluar, mjeshtri i letërsisë...
  • Shuhet Markezi, gjiganti i letërsisë 2014-04-18 11:03:12 Vdekja nuk të vjen nga pleqëria, por nga harresa – shkruante mjeshtri i letërsisë, Gabriel Garcia Markez. E sigurt është që vepra e tij nuk do...
Shiko të gjithë postimet

Lista e librave nga Shtëpia Botuese: SHBLSH e RE

SHBLSH e Re SHBLSH E RE, e krijuar në 2004, ka në bërthamën e saj autorë, redaktorë shkencorë e didaktë nga më të përgatiturit në fushën e botimeve shkollore.

Për më tepër kliko kёtu...

 


Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj