Shtëpitë Botuese Ka 113 Shtëpi Botuese.

 • Aeditions

  Arba Editions është shtëpi botuese e cila e ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 1995. Qysh në fillimet e saj, kjo shtëpi botuese është përqendruar në dy drejtime:

  ...
 • Akademia e shkencave

  Akademia e Shkencave e Shqipërisë, e themeluar më 1972, është institucioni më i rëndësishëm shkencor në Republikën e Shqipërisë. Ajo përfshin shkencëtarë nga më të shquarit,...

 • Akademia e shkencave Kosovë

  Historia e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës i shpreh zhvillimet e tërë­sishme ndër shqiptarë në gjysmën e dytë të sh. 20. Derisa në Shqipëri themelimi i një...

 • Alb Juris

  Sherbime Ligjore te te gjithe llojeve, civile, penale, administrative, familjare etj. Botime Juridike te gjitha te perditesuara me ndryshimet e fundit,kode, permbledhje...

 • ALBAS

  Për herë të parë Albas u shfaq në treg me revistën mujore për fëmijë “ALBA” (2000) duke realizuar shumë numra të saj. Kjo revistë u ndoq me interes nga lexuesit e vegjël në...

 • Albin

  0 libra

 • ARGETA LMG

  “Argeta LMG” me një veprimtari 15-vjeçare boton letërsi për të gjitha moshat dhe në të gjitha fushat. Letërsi shqiptare, botërore nga letërsia e traditës dhe...

 • BOTA SHQIPTARE

  Shtëpia e librit dhe e filmit BOTA SHQIPTARE ka botuar mbi 300 tituj librash dhe ka prodhuar mbi 30 filma dokumentarë dhe të animuar. Veprimtarinë e saj e nisi në vitin 1992...

 • BOTART

  Shtëpia Botuese BOTART është themeluar në vitin 2005. Në fokusin e saj përfshihen librat e dobishëm, me karakter formues dhe edukues, kryesisht për brezin e ri.

 • BOTIME MAX

  Dëshirojmë t’ju informojmë se kjo faqe web-i u vjen në ndihmë gjithë shqiptareve, kudo që ndodhen, që të kenë mundësi të lexojnë librat që boton shtëpia botuese MAX.

  ...
 • Botime Shqip

  Botimeshqip.com është “libraria” më e madhe shqiptare për shitjen e librave online.
  Në faqen tonë të thjeshtë për t’u përdorur do të gjeni tituj shqiptarë dhe të huaj,...

 • Botimet 55

  Së bashku me të përditshmen “55”, tetorin e 1997-s nisi rrugëtimin edhe enti botues me të njëjtin emër, themeluar nga shkrimtari dhe botuesi Fahri Balliu. Pasqyrimi i të...

 • Botimet ADA

  Shtëpia Botuese”ADA” e themeluar më 19 mars 1999. Orientimi i botimeve të Shtëpisë Botuese”ADA” është kryesisht letërsia artistike shqiptare dhe e huaj. Bashkëpunëtorët e saj...

 • Botimet Enciklopedike

  0 libra