Antologji e poezise italiane Shihe të zmadhuar

ANTOLOGJI E POEZISË ITALIANE

Autori: Shtëpia Botuese

Botuesi: PLEJAD

99943-719-6-7

Faqe: 445

Viti i botimit: 2005

Njëra nga paraqitjet më të shtrira në kohë dhe më të pasura.700 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Një nga paraqitjet më të shtrira në kohë dhe më të pasura në autorë (85) që i është dhënë deri sot lexuesit shqiptar për një poezi që i ka dhënë kulturës botërore tre nobelistë (Karduçi, Montale e Kuazimodo), por edhe kulme të tillë poetikë të njohur nga të gjithë, si Foskolo, Leopardi e Manxoni. 

Titulli:Antologji e poezisë Italiane
Autori:Shtëpia Botuese
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiDritan Thomollari
Faqe:445
Botuar me:2005
Pesha:0.68 Kg