Antologji e poezise Shihe të zmadhuar

ANTOLOGJI E POEZISË

Autori: Pol Verlen

Botuesi: PLEJAD

99927-813-5-1

Faqe: 168
Libri paraqitet si përbledhje e vargjeve më të bukura të shkruara nga një poet, të quajtur në kohën e vet edhe si "Princi i poetëve"?


300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

Libri paraqitet si përbledhje e vargjeve më tëbukura të shkruara nga një poet, të quajtur në kohën e vet edhe si "Princi i poetëve", që diti të përkthejë në një art magjepsës, dinamizmin, pasionet dhe harbimin rebel të zemrës së vet prej gjeniu, aq shumë të dashuruar e urryer sa askush tjetër.

Titulli:Antologji e poezisë
Autori:Pol Verlen
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiDritan Thomollari
Faqe:168
Botuar me:0
Pesha:0.22 Kg