Antologjia e prozes dhe e Poezise Shihe të zmadhuar

ANTOLOGJIA E PROZËS DHE E POEZISË

Autori: Xhakomo Leopardi

Botuesi: PLEJAD

99927-746-2-2

Faqe: 156

Viti i botimit: 2001

I njohur si poeti më i madh italian pas Dantes, Leopardi përfaqëson një nga zërat më të fuqishëm të romantizmit dhe filozofisë së jetës.500 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

I njohur si poeti më i madh italian pas Dantes, Leopardi përfaqëson një nga zërat më të fuqishëm të romantizmit dhe filozofisë së jetës. Libri përmbledh "këngët" e tij më të famshme, dialogje të zgjedhura nga "Operetat morale", copëza nga dy libra si "Mendimet" e "Fletorja e shënimeve" dhe disa pjesë nga epistolari i famshëm i autorit.

Titulli:Antologjia e prozës dhe e poezisë
Autori:Xhakomo Leopardi
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiDritan Thomollari
Faqe:156
Botuar me:2001
Pesha:0.4 Kg