Antologji e poezisë bashkëkohore sllovene Shihe të zmadhuar

ANTOLOGJI E POEZISË BASHKËKOHORE SLLOVENE

Autori: Nikollë Berishaj

Botuesi: TOENA

978-99943-1-104-2

Faqe: 184

Viti i botimit: 2007

Kjo antologji është një përmbledhje poetike e poezisë bashkëkohore sllovene.


600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Kjo antologji është një përmbledhje poetike e poezisë bashkëkohore sllovene. Në të përfshihen poetët më në zë dhe që kanë dhënë kontributin e tyre në letërsinë sllovene.
Titulli:Antologji e poezisë bashkëkohore sllovene
Autori:Nikollë Berishaj
Botuesi:TOENA
Faqe:184
Botuar me:2007
Pesha:0.34 Kg