Ata që janë ndryshe dhe që i kemi pranë Shihe të zmadhuar

ATA QË JANË NDRYSHE DHE QË I KEMI PRANË

Autori: Richard Swartz

Botuesi: TOENA

978-99943-1-307-5

Faqe: 368

Viti i botimit: 2008

Ç’është fqinji?" - 22 autorë të njohur në botë, 22 zëra nga Ballkani shtrojnë një pyetje të tillë dhe vërejnë se si janë bërë të huaj për veten dhe historinë e tyre.


1 200 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Ç’është fqinji?" - 22 autorë të njohur në botë, 22 zëra nga Ballkani shtrojnë një pyetje të tillë dhe vërejnë se si janë bërë të huaj për veten dhe historinë e tyre. Një udhëtim i padëgjuar në brendësi të një peizazhi të copëtuar, një urë e hedhur drejt nesh. Polifonia e kësaj përmbledhjeje shfaqet në mënyrën e ndryshme të të shkruarit të tingujve të veçantë në gjuhë të ndryshme. Ky libër botohet me mbështetjen e Fondacionit Robert Bosch dhe Fondacionit S. Fischer, si edhe me mbështetjen e Rrethit Kulturor të Ekonomisë Gjermane. Antologjia botohet njëkohësisht në Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Gjermani, Kroaci, Mal të Zi, Maqedoni, Serbi, Slloveni dhe Shqipëri. Autorët e përfshirë në këtë antologji janë: David Albahari, Vladimir Arsenijevic, Bora Cosic, Beqë Cufaj, Dimitré Dinev, Slavenka Drakulic, Aleksandar Hemon, Drago Jancar, Miljenko Jergovic, Ismail Kadare, Fatos Kongoli, Maruša Kreze, Charles Simic, Biljana Srbljanovic, Saša Stanišic, Luan Starova, Lásló Végel, Nenad Velickovic, Dragan Velikic, Irena Vrkljan, Vladimir Zarev.
Titulli:Ata që janë ndryshe dhe që i kemi pranë
Autori:Richard Swartz
Botuesi:TOENA
Faqe:368
Botuar me:2008
Pesha:0.48 Kg