LEGJENDA DHE RRËFIME PËR SKËNDERBEUN

Autori: Naum Prifti

Botuesi: HORIZONT

978-99927-64-04-6

Faqe: 144

Viti i botimit: 1999300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Detajet

Pjesë nga libri

Titulli:Legjenda dhe rrëfime për Skënderbeun
Autori:Naum Prifti
Botuesi:HORIZONT
Faqe:144
Botuar me:1999
Pesha:0.2 Kg