Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

  • Gabriel Garcia Márquez, pesë librat... 2014-04-21 09:51:38 Nobelisti Gabriel García Márquez u bë i njohur botërisht në vitin 1967 me romanin “Njëqind vjet vetmi”. Javën e kaluar, mjeshtri i letërsisë...
  • Shuhet Markezi, gjiganti i letërsisë 2014-04-18 11:03:12 Vdekja nuk të vjen nga pleqëria, por nga harresa – shkruante mjeshtri i letërsisë, Gabriel Garcia Markez. E sigurt është që vepra e tij nuk do...
  • Gjëra që nuk i dini për Shekspirin 2014-04-14 09:13:30 Muaji prill zakonisht përkujtohet si muaji i Shekspirit, meqë botërisht dita e lindjes së tij njihet 26 prilli i vitit 1564, ndërsa ka ndërruar...
Shiko të gjithë postimet

Leximi i dorës

Leximi i dorës


800 L

MË TREGO Ç’DUAR KE...
TË TË THEM CILI JE
Arti i leximit të dorës jo vetëm që është një nga format më të vjetra të thënies së fatit, por është edhe një analizë karakteri mjaft më e thjeshtë nga sa keni kujtuar deri tani. Nuk përdoren as letra, as monedha e as tabela planetësh – vetëm dora dhe njohuritë që përmban ky libër. Në këtë udhërrëfyes të plotë dhe të ilustruar të autorit të njohur Riçard Uebster, do të mësoni për kuptimin e:

Vijave të mëdha dhe vijave të vogla
Formës së dorës
Gjatësisë së gishtave
Shenjave dhe parregullsive
Maleve të pëllëmbës
Thonjve
Shkëputjeve të vijave
Formës së lëkurës
Shenjave të gishtave
Vijave të degëzuara

Serioz apo kureshtar qoftë interesi juaj, ky libër hap një botë të re për ju, miqtë dhe familjen tuaj, si dhe për të ardhmen tuaj!
Riçard Uebsteri (nga Zelanda e Re) udhëton në mbarë botën duke folur e duke marrë pjesë në konferenca e takime rreth temave metafizike. Ftohet shpesh në emisione televizive dhe është autor i më tepër se tridhjetë librave.

Nuk ka akoma komente të lexuesve për këtë libër.

Ju duhet të jeni një përdorues i regjistruar që të mund të postoni komente për librat.

Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj