Pyetje te pergjithshme

Si mund te blej

Ka disa menyra per te blere tek botimeshqip.com. Nje prej tyre eshte te kontaktoni me sherbimin tone te klientit ne nr XXXX dhe bla bla bla

Si mund te porosis

Per te porositur ne faqen tone se pari duhet t ekeni nje llogari. Me pas duhet te plotesoni te dhenat dhe te ndini hapat per te porositur librin.

Si te hap nje llogari

Per te hapur nje llogari mjafton te klikoni ne butonin regjistrohu dhe te plotesoni te dhenat tuaja  personale. Jini te kujdesshmen ne vendosjne e passwordit. Ku do te merrni nje konfirmim me email