Gjinkalla dhe milingona Shihe të zmadhuar

GJINKALLA DHE MILINGONA

Autori: Ezopi

Botuesi: Neraida

Faqe: 16

Viti i botimit: 2013100 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Detajet

Titulli:Gjinkalla dhe milingona
Autori:Ezopi
Botuesi:Neraida
Faqe:16
Botuar me:2013
Pesha:0.3 Kg