Lepuri dhe breshka Shihe të zmadhuar

LEPURI DHE BRESHKA

Autori: Ezopi

Botuesi: Neraida

Faqe: 24

Viti i botimit: 2013100 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Detajet

Titulli:Lepuri dhe breshka
Autori:Ezopi
Botuesi:Neraida
Faqe:24
Botuar me:2013
Pesha:0.4 Kg