FJALËT E PATHËNA TË FALLXHORES

Autori: Bianka Mali

Faqe: 252

Viti i botimit: 2017600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Ema, një adoleshente rebele, gjithnjë me ide të çmendura, por në të njëjtën kohë me një karakter të fortë dhe të vendosur, e gatshme për të përmbushur qëllimet e saj . Çfarë ndodh me të kur në mes futet dashuria, por mbi të gjitha çfarë ndodh me dashurinë kur në mes futet fallxhorja ?! Një roman me kthesa të papritura, ku shpesh letrat e fatit shkëmbehen me njëra-tjetrën për të dhënë një fasadë krejtësisht të re.

Titulli:Fjalët e pathëna të fallxhores
Autori:Bianka Mali
Botuesi:
Faqe:252
Botuar me:2017
Pesha:0 Kg