Fuqia Shihe të zmadhuar

FUQIA

Autori: Rhonda Byrne

Botuesi: DUDAJ

Faqe: 2017

Viti i botimit: 272

Ti je i destinuar të jetosh një jetë të mrekullueshme1 200 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Qëllimi i Rhonda Byrne është:

Lumturi për miliona njerëz.

Filloi udhëtimin e saj me filmin Sekreti që u pa nga milliona njerëz anembanë planetit. Vijoi me librin Sekreti  një bestseller botëror i botuar në mbi 46 gjuhë të huaja.

Tani me Fuqia, Rhonda Byrne vazhdon punën e saj të thelluar, duke zbuluar të vetmen forcë madhore në universin tonë.

Ti je i destinuar të jetosh një jetë të mrekullueshme

Me këtë libër dëshiroj të të rrëfej mënyrën sesi mund të arrish të kesh një jetë të mrekullueshme. Ka kaq shumë për të mësuar për të dhe gjithçka është vërtet e bukur. Në fakt është përtej së bukurës. Është fenomenale!

Jeta është më e thjeshtë nga sa ti e mendon, dhe ndërsa arrin të kuptosh sesi ajo funksionon e gjithashtu Fuqinë që ke brenda vetes, do të mund të përjetosh magjinë e jetës në gjithë plotshmërinë e vet-pikërisht atëherë do të kesh një jetë të mrekullueshme!

nga libri Fuqia

Titulli:Fuqia
Autori:Rhonda Byrne
Botuesi:DUDAJ
PërkthyesiJuliana Nikolla
Faqe:2017
Botuar me:272
Pesha:0.301 Kg