Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926 Shihe të zmadhuar

HISTORIA DIPLOMATIKE E ÇËSHTJES SHQIPTARE 1878-1926

Autori: Arben Puto

Botuesi: DUDAJ

Faqe: 356

Viti i botimit: 20101 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Arben Puto 1924-2016
Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.
Titulli:Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926
Autori:Arben Puto
Botuesi:DUDAJ
Faqe:356
Botuar me:2010
Pesha:0 Kg