Gjithçka që duhet të dini Shihe të zmadhuar

GJITHÇKA QË DUHET TË DINI

Botuesi: Aeditions

Faqe: 320

Viti i botimit: 2010

Enciklopedia e parë e lidhur me Internetin. Me fakte mahnitëse, me lojëra e veprimtari pa fund dhe me mbi 2.000 ilustrime të mrekullueshme.


2 500 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Gjithçka që duhet të dini është enciklopedia që i nevojitet çdokujt.
• Mbi 2000 ilustrime të mrekullueshme
• E përmbledhur në dhjetë kapituj
• Me fakte mahnitëse, ngjarje që të nxisin imagjinatën, fjalorth, pyetje dhe përgjigjie si dhe lojra e veprimtari pa fund
• Çdo faqe është e lidhur me internetin
Titulli:Gjithçka që duhet të dini
Autori:
Botuesi:Aeditions
PërkthyesiVigjil Muçi
Faqe:320
Botuar me:2010
Pesha:1.661 Kg