KIMI 7-8-9, Liber mesuesi Shihe të zmadhuar

Kimia 7-8-9, Libër mësuesi

978-99956-93-31-2

Faqe: 94
Botuesi: MEDIA PRINT

$ 2.40

Vlerësimi 
15/11/15

kimi IX

Pergjithsisht teksti eshte ndertuar mire.
Ajo qe nuk shkon si duhet eshte se sikurse edhe ne tekstet e shtepive te tjera botuese ,te kapitulli per reaksionet redoks ne temen per barazimin e koeficienteve ne reaksionet redoks ,nuk ka asnje shpjegim sesi percaktohen koeficientet kur kemi dy procese oksidimi dhe nje reduktimi ose anasjelltas ,gje qe ve ne pozit te veshtire mesuesin.Ju falenderoj qe me dhate mundesine te kontaktoj me ju.Shpresoj per nje pergjigje sa me te qarte.

    Write a review

    Kimia 7-8-9, Libër mësuesi

    Kimia 7-8-9, Libër mësuesi

    Write a review