Adoleshentët Shihe të zmadhuar

ADOLESHENTËT

Autori: Henrik Sienkieviç

Botuesi: Redona

99943-655-6-8

Faqe: 140

Viti i botimit: 2005

Të dua Elena! Të dua! - përsëriti me zërin plot dashuri dhe si përkuli kokën drejt saj, i preku buzët me buzët e tij. Ajo një çast largoi kokën për t'u mbrojtur nga puthja e tij, megjithatë buzët e tyre u bashkuan e mbeten të shtrënguara gjatë.300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Të dua Elena! Të dua! - përsëriti me zërin plot dashuri dhe si përkuli kokën drejt saj, i preku buzët me buzët e tij. Ajo një çast largoi kokën për t'u mbrojtur nga puthja e tij, megjithatë buzët e tyre u bashkuan e mbeten të shtrënguara gjatë. Shumë gjatë! M'u duk një shekull i tërë. Me atë puthje m'u duk sikur thanë gjithçka kishin për të thënë. Përreth vetëm heshtje varri. Përmes saj deri tek unë arrinte frymëmarrja e shpeshtuar, pasioni i tyre. 
Shtrëngova fort me duar degët pas të cilave qëndroja fshehur. U tremba mos thyheshin. Shikimi m'u errësua, m'u morën mendtë, toka rrëshqiti diku nën këmbët e mia drejt një humnere pa fund, megjithatë përsëri e zotërova veten dhe duke u mbushur thellë me frymë, me ballin futur midis degëve e gjetheve, përgjoja e numëroja çdo frymëmarrje të tyre...
Titulli:Adoleshentët
Autori:Henrik Sienkieviç
Botuesi:Redona
PërkthyesiFrederik Shuraja
Faqe:140
Botuar me:2005
Pesha:0.3 Kg