E zhveshur përpara teje Shihe të zmadhuar

E ZHVESHUR PËRPARA TEJE

Autori: Sylvia Day

Botuesi: OMSCA-1

Faqe: 416

Viti i botimit: 2012


Udhëtimi ynë nisi mes zjarrit …1 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Udhëtimi ynë nisi mes zjarrit … 
Gidion Krosi hyri në jetën time si vetëtima në errësirën e natës: i bukur dhe i shkëlqyer, i ashpër dhe përvëlues. Unë u dhashë pas tij siç nuk isha dhënë kurrë në jetën time pas ndokujt apo diçkaje. Unë isha e dëshiruar për prekjet e tij siç është i droguari pas drogës, edhe pse e dija se ato do të më bënin më të dobët. Unë isha e dërrmuar dhe e rrënuar dhe ai i hapi me kaq lehtësi portat brenda meje... 
Gidioni e dinte. Ai kishte demonët e vet. Dhe ne do të shndërroheshim në pasqyra që do të reflektonin plagët personale të njëri-tjetrit..., sikurse edhe dëshirat. 
Prangat e dashurisë së tij më transformuan plotësisht, edhe ndërsa lutesha që pështjellimet e së shkuarës sonë të mos na ndanin nga njëri-tjetri.

Titulli:E zhveshur përpara teje
Autori:Sylvia Day
Botuesi:OMSCA-1
PërkthyesiMeril Orti
Faqe:416
Botuar me:2012
Pesha:0.4 Kg