Kishim një ëndërr Shihe të zmadhuar

KISHIM NJË ËNDËRR

Autori: Nasi Lera

Botuesi: Botimet Living

Faqe: 224

Viti i botimit: 2016

Asti, një regjisor që nuk mundi të vinte në skenë gërshetimin e Çehovit me Beketin, përjeton tragjikomedinë çehoviane-beketiane, të vënë në skenë në realitetin e përditshëm nga politikanët dhe politika shqiptare. 1 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Asti, një regjisor që nuk mundi të vinte në skenë gërshetimin e Çehovit me Beketin, përjeton tragjikomedinë çehoviane-beketiane, të vënë në skenë në realitetin e përditshëm nga politikanët dhe politika shqiptare.

Femra është viktima e parë e realitetit të romanit. Skenat e veprës gërshetojnë tragjizmin, neverinë realiste, grotesken, komiken dhe dhimbjen se ajo që lexon është një realitet që përjetohet çdo ditë.

Shkrimtari dhe përkthyesi i mirënjohur Nasi Lera rikthehet për lexuesin shqiptar me romanin “Kishim një ëndërr”, vetëm nga Botimet Living!

Titulli:Kishim një ëndërr
Autori:Nasi Lera
Botuesi:Botimet Living
Faqe:224
Botuar me:2016
Pesha:0.51 Kg