KRONIKA E ADAMIT

Autori: Bujar Kule

Botuesi: Magus

Faqe: 100

Viti i botimit: 2017

Nga autori i "Graal, shpirti i humbur i Europës dhe historia e mohuar e Alba - Gens", "Ylli i bijve të Pellazgut" dhe "Fjalor rrëfyes i miteve pellazge" vjen "Kronika e Adamit".


600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pritja rraskapitëse, ankthi, tmerri i zbritjes nga qielli i varganëve të pafundmë të ushtrisë së Zotit; kerubinëve, serafinëve e gjithfarë krijesash të tjera qiellore, që duke na kërcënuar me shpatat flakëruese, mbasi të na vinin nër resht për një, do të shënonin me gishtin tregues, se kush ndër ne do të jetonte, e kush do të vdiste, kishte qënë i kotë. Zoti nuk kishte nevojë të zbriste nga qielli askënd prej vrasësve hyjnor për të zbatuar planin e tij, sepse ky, plani, ishte bërë pjesë e mendjes sonë, ndoshta, që nëditën e krijimit...

Mund të zgjidhja të kundërshtoja. Tëngrija zërin e të bërtisja... Jo! Unë nuk pranoj ta ndërtoj jetën dhe të ardhmen time, mbi vdekjen e të tjerëve. Dhe pastaj... Të vdisja!
Titulli:Kronika e Adamit
Autori:Bujar Kule
Botuesi:Magus
Faqe:100
Botuar me:2017
Pesha:0.5 Kg