Enciklopedia e re per femije Shihe të zmadhuar

Enciklopedia e re për fëmijë

978 999 564 111 5

Nga galaktika gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta.

Më shumë detaje

Faqe: 300

Viti i botimit: 2010

Botuesi: Aeditions

$ 20.00

Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla janë riprodhuar në këtë libër me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse. Me qindra fotografi të ndërthurura me kutizën e fakteve, u japin mundësi fëmijëve të përvetësojnë dijet që përfitojnë nga faqet e këtij libri që të frymëzon.

No customer comments for the momentt.

Write a review

Enciklopedia e re për fëmijë

Enciklopedia e re për fëmijë

Nga galaktika gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta.

Write a review