Histori Gazmore, vëll. XV – Dashuria është si djathi… Shihe të zmadhuar

HISTORI GAZMORE, VËLL. XV – DASHURIA ËSHTË SI DJATHI…

Autori: Jeronim Stilton

Botuesi: PEGI

Faqe: 126

Viti i botimit: 2014

Numri 15. Dashuria është si djathi…

Në një anije turistike, në Detet e Jugut, takova Miushina Miushëmblën që ra në dashuri me mua… dhe donte të martohej se s’bën me mua! U përpoqa dëshpërimisht t’i shpëtoja dhe përfundova gjysmë i mbytur në një ishull të shkretë. Më ngectë kaçkavalli në fyt, ç’aventura të jashtëzakonshme kam kaluar… Ah, dashuria!500 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Numri 15. Dashuria është si djathi…

Në një anije turistike, në Detet e Jugut, takova Miushina Miushëmblën që ra në dashuri me mua… dhe donte të martohej se s’bën me mua! U përpoqa dëshpërimisht t’i shpëtoja dhe përfundova gjysmë i mbytur në një ishull të shkretë. Më ngectë kaçkavalli në fyt, ç’aventura të jashtëzakonshme kam kaluar… Ah, dashuria!

Titulli:Histori Gazmore, vëll. XV – Dashuria është si djathi…
Autori:Jeronim Stilton
Botuesi:PEGI
PërkthyesiAgim Doksani
Faqe:126
Botuar me:2014
Pesha:0.2 Kg