LUANI DHE MIU

Autori: Shtëpia Botuese

Botuesi: EDUALBA

978-9928-121-66-0

Faqe: 30

Viti i botimit: 2014

Rrëfenja me zë nga Tinka Kurti1 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Rrëfenja me zë nga Tinka Kurti

Titulli:Luani dhe miu
Autori:Shtëpia Botuese
Botuesi:EDUALBA
Faqe:30
Botuar me:2014
Pesha:0.3 Kg