Të Vegjëlit

4423

... një përmbledhje me vjersha, tregime e përralla nga poeti ynë i madh, Naim Frashëri.

Lërini të gjithë të vijnë, 

Të vegjlit pranë meje, 

Ah, mos i bëni të qajnë, 

Kurrë të mos mallëngjehen! 

Sytë ulur të mos mbajnë, 

Dhe të meken e të ndehen, 

Por të qeshin, të nxitojnë, 

Të bredhin e të gëzojnë...

 

Më shumë detaje

Faqe: 76

Viti i botimit: 2000

Botuesi: ARGETA LMG

$ 4.00

Lërini të gjithë të vijnë, 

Të vegjlit pranë meje, 

Ah, mos i bëni të qajnë, 

Kurrë të mos mallëngjehen! 

Sytë ulur të mos mbajnë, 

Dhe të meken e të ndehen, 

Por të qeshin, të nxitojnë, 

Të bredhin e të gëzojnë...

 
... një përmbledhje me vjersha, tregime e përralla nga poeti ynë i madh, Naim Frashëri.

No customer comments for the momentt.

Write a review

Të Vegjëlit

Të Vegjëlit

... një përmbledhje me vjersha, tregime e përralla nga poeti ynë i madh, Naim Frashëri.

Lërini të gjithë të vijnë, 

Të vegjlit pranë meje, 

Ah, mos i bëni të qajnë, 

Kurrë të mos mallëngjehen! 

Sytë ulur të mos mbajnë, 

Dhe të meken e të ndehen, 

Por të qeshin, të nxitojnë, 

Të bredhin e të gëzojnë...

 

Write a review