Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

 • Gjëra që nuk i dini për Shekspirin 2014-04-14 09:13:30 Muaji prill zakonisht përkujtohet si muaji i Shekspirit, meqë botërisht dita e lindjes së tij njihet 26 prilli i vitit 1564, ndërsa ka ndërruar...
 • “Hëna e Shqipërisë” e Ben Blushit -... 2014-04-07 08:52:35 “Hëna e Shqipërisë” titullohet libri më i ri i shkrimtarit Ben Blushi. Çfarë vendi do të jetë Shqipëria në 100 vitet e ardhshme? Çfarë drejtimi...
 • Disa gjëra që nuk i dini për librat e... 2014-04-02 15:29:53 2 prilli - Dita Ndërkombëtare e Librave për Fëmijë   1. Data 2 prill është zgjedhur si Dita Ndërkombëtare e Librave për Fëmijë për të...
Shiko të gjithë postimet

E drejta penale, Pjesa e posaçme

E drejta penale, Pjesa e posaçme
Autori: Ismet Elezi
Botuesi: ERIK
Faqe: 640

Më shumë detaje


1,500 L

31242

Pas hyrjes në fuqi të Kodit Penal të Ri, më 1 qershor 1995, janë bërë gjashtë botime të tekstit të së drejtës penale (pjesa e posaçme), në vitet 1995, 1999, 2002, 2005 e 2007 e 2009. Libri është azhurnuar e plotësuar me shtesat e ndryshimet e bëra në reformën ligjore të viteve 2003, 2004, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.

 

Ky libër u vjen në ndihmë të gjithë studentëve të juridikut dhe personale që duan të dinë më shumë rreth legjislacionit shqiptar në fuqi. Është një nga librat më të vlerësuar në fushën e juridikut.  Titulli: E drejta penale, Pjesa e posaçme

  Viti i botimit: 2013

  Autori: Ismet Elezi

  Botuesi: ERIK

  ISBN: 978-99943-47-05-5

  Faqe: 640

Nuk ka akoma komente të lexuesve për këtë libër.

Ju duhet të jeni një përdorues i regjistruar që të mund të postoni komente për librat.

Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj