Antologji e poezise ne gjuhen angleze (shek XIX) Shihe të zmadhuar

ANTOLOGJI E POEZISË NË GJUHËN ANGLEZE, SHEK XX

Autori: Shtëpia Botuese

Botuesi: PLEJAD

978-99956-57-13-0

Faqe: 320
Ky libër kërkon t’i drejtohet vëmendjes dhe shijes së publikut poezi-dashës,


1 250 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Ky libër kërkon t’i drejtohet vëmendjes dhe shijes së publikut poezi-dashës, te njohur deri më sot me antologji të shumë gjuhëve të botës, por për fat të keq, jo të poezisë së gjuhës angleze (të ndarë këtu në dy degët e saj më përfaqësuese, atë britanike dhe amerikane), një poezie që kalëron lavdishëm dhe e pashoqe mes gjuhëve të tjera, veçanërisht në skenën e shekullit XX, me gjithë ato zhvillimet e tij shumë-formëshe.
Titulli:Antologji e poezisë në gjuhën angleze, shek XX
Autori:Shtëpia Botuese
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiDritan Thomollari
Faqe:320
Botuar me:0
Pesha:0.4 Kg