Moj Shqypni e mjera Shqypni trëndafilë dhe gjemba Shihe të zmadhuar

MOJ SHQYPNI E MJERA SHQYPNI TRËNDAFILË DHE GJEMBA

Autori: Pashko Vasa

Botuesi: REKLAMA

978-9928-125-33-0

Faqe: 112

Vjersha “O moj Shqypni, e mjera Shqypni” sintetizon në mënyrë poetike idetë e mëdha të lëvizjes kombëtare dhe me patosin kushtues shërbeu si një manifest poetik i saj.400 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

O moj Shqypni,  e mjera Shqypni,
Kush të ka qite me krye n'hi?
Ti ke pas qenë një zoje e randë,
Burrat e dheut te thirrshin nanë…
 
Vjersha “O moj Shqypni, e mjera Shqypni” sintetizon në mënyrë poetike idetë e mëdha të lëvizjes kombëtare dhe me patosin kushtues shërbeu si një manifest poetik i saj. 
Pjesa e dytë është përmbledhja me vjersha “Trëndafila e gjemba”, ku poeti flet me zjarr e mall për vendlindjen dhe dëshiron lirinë e Shqipërisë.
Titulli:Moj Shqypni e mjera Shqypni trëndafilë dhe gjemba
Autori:Pashko Vasa
Botuesi:REKLAMA
Faqe:112
Botuar me:0
Pesha:0.13 Kg