Ëndrra e papërfunduar e një gruaje Shihe të zmadhuar

ËNDRRA E PAPËRFUNDUAR E NJË GRUAJE

Autori: Brunilda Zllami

Botuesi: DUDAJ

978-99943-0-024-2

Faqe: 206

Viti i botimit: 2007

Një temë thekëse siç është prostitucioni përshkon dhimbshëm faqet e këtij romani të shkrimtares Brunilda Zllami,


800 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Një temë prekëse, siç është prostitucioni, përshkon dhimbshëm faqet e këtij romani të shkrimtares Brunilda Zllami, e cila ka ditur gjithnjë të godasë në shenjë në qëmtimin e realiteteve prekëse shqiptare dhe njerëzish të zakonshëm. Dashuria, kompromisi dhe intriga janë linjat ku përqendrohet libri dhe që si gjithmonë në fund të lë me gojë hapur. 

Titulli:Ëndrra e papërfunduar e një gruaje
Autori:Brunilda Zllami
Botuesi:DUDAJ
Faqe:206
Botuar me:2007
Pesha:0.26 Kg