Ditar Intim Shihe të zmadhuar

DITAR INTIM

Autori: Andre Gide

Botuesi: BOTART

ska

Faqe: 86

Viti i botimit: 2007

Ai kërkoi lirinë, dëshironte të largohej nga kurthet puritane të moralit, synoi ndershmërinë intelektuale, atë që të lejon të jesh tërësisht vetvetja, duke pranuar homoseksualitetin e vet pa lënë mënjanë vlerat.400 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Ai kërkoi lirinë, dëshironte të largohej nga kurthet puritane të moralit, synoi ndershmërinë intelektuale, atë që të lejon të jesh tërësisht vetvetja, duke pranuar homoseksualitetin e vet pa lënë mënjanë vlerat. Për shkrimtarin francez Andre Gide, këto janë edhe temat qendrore të veprës së tij. Shkrimtari francez, fitues i çmimit "Nobel"për letërsinë në vitin 1947, lindi në Paris në vitin 1869, dhe ndërroi jetë po në Paris më 1951. Me vdekjen e të atit, i riu Gide largohet gjithnjë e më shumë nga një arsimim normal.

Titulli:Ditar intim
Autori:Andre Gide
Botuesi:BOTART
PërkthyesiIvana Tomço
Faqe:86
Botuar me:2007
Pesha:0.2 Kg