E lidhur ngushtë me ty Shihe të zmadhuar

E LIDHUR NGUSHTË ME TY

Autori: Sylvia Day

Botuesi: OMSCA-1

Faqe: 416

Viti i botimit: 2013

Një rrëfim i rrjedhshëm që do t’ju bëjë t’i shfletoni faqet me rrëmbim....

 

 1 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

“E lidhur ngushtë me ty”, një roman i serisë Krossfajer, nga autorja Silvia Dei, është një bestseller ndërkombëtar. Në roman përshkruhet pushteti i errët dhe i mahnitshëm i zotërimit. Një rrëfim i rrjedhshëm, që do t’ju bëjë t’i shfletoni të gjitha faqet me një frymë. Një romancë erotike me një histori plot ngarkesë emocionale që nuk duhet humbur.

 

Titulli:E lidhur ngushtë me ty
Autori:Sylvia Day
Botuesi:OMSCA-1
PërkthyesiMeril Orti
Faqe:416
Botuar me:2013
Pesha:0.55 Kg