Fantazitë e një burri Shihe të zmadhuar

FANTAZITË E NJË BURRI

Autori: Anatoli Toss

Botuesi: OMSCA-1

978-9928-132-51-2

Faqe: 264

Viti i botimit: 2015

“Ndoshta fantazitë më të papritura, më të gjalla, që keni ndeshur ndonjëherë…”

“Fantazitë e një burri” është libri nga i cili mund të mësoni si të dashuroni në mënyrë parimisht të re. Si të zbuloni te vetja cilësi për praninë e të cilave as që ju ka vajtur në mendje ndonjëherë, por që e ndryshojnë katërcipërisht përfytyrimin e dashurisë si “ndjenjë” dhe si “proces”.800 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

“Ndoshta fantazitë më të papritura, më të gjalla, që keni ndeshur ndonjëherë…”

 

“Fantazitë e një burri” është libri nga i cili mund të mësoni si të dashuroni në mënyrë parimisht të re. Si të zbuloni te vetja cilësi për praninë e të cilave as që ju ka vajtur në mendje ndonjëherë, por që e ndryshojnë katërcipërisht përfytyrimin e dashurisë si “ndjenjë” dhe si “proces”. Njëherësh, ato do të ndryshojnë edhe mendimin për veten tonë, por edhe për njerëzit përreth, edhe për botën në tërësi. Kurse, po të shohim më ngultas, do të kuptojmë që nganjëherë fantazitë nuk janë dhe aq larg së vërtetës, veçanërisht, nëse ato janë “fantazi të një burri”.

Titulli:Fantazitë e një burri
Autori:Anatoli Toss
Botuesi:OMSCA-1
PërkthyesiSokrat Gjerasi
Faqe:264
Botuar me:2015
Pesha:0.6 Kg