Bulevardi i unazës Shihe të zmadhuar

BULEVARDI I UNAZËS

Autori: Patrick Modiano

Botuesi: Buzuku

Faqe: 250

Viti i botimit: 2016850 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Bulevardi i unazës, për të cilën nobelisti Modiano ka marë Grand Prix du Ruman nga Akademia Franceze në vitin 1972, rrëfen historinë e një të riu hebre, Serge, në kërkim të babait të tij, Chalva, i cili ishte zhdukur dhjetë vjet më parë. Ai e gjen atë duke kërkuar për të mbijetuarit e luftës në një vend të pazakonshëm mes tregtarëve të zinj, anti-semitëve dhe prostitutave, duke vënë në përdorim aftësitë e tij
Titulli:Bulevardi i unazës
Autori:Patrick Modiano
Botuesi:Buzuku
PërkthyesiElvi Sidheri
Faqe:250
Botuar me:2016
Pesha:0 Kg