Babai Shihe të zmadhuar

BABAI

Autori: August Strindberg

Botuesi: Buzuku

Faqe: 180

Viti i botimit: 2016700 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Shumë përvoja në jetën personale të dramaturgut August Strindberg përfshihen në duelet mes gjinive, me gra të egra dhe të pamëshirshme, duke uzurpuar të drejtën vendimmarrëse të meshkujve në drejtim dhe udhëheqje. Strindberg e shqyrton këtë temë në thellësi te romani “Babai” - një studim tejet emocional i trazirave civile dhe një luftë që vazhdon midis burrit dhe gruas. Një nga veprat më të mira Strindberg, loja faza mbetet një nga dramat më të arrira psikologjike të teatrit modern.
Titulli:Babai
Autori:August Strindberg
Botuesi:Buzuku
PërkthyesiRaif Mehmeti
Faqe:180
Botuar me:2016
Pesha:0 Kg