Seksi dhe Qyteti Shihe të zmadhuar

SEKSI DHE QYTETI

Autori: Candace Bushnell

Botuesi: BOTA SHQIPTARE

999943-787-2-4

Faqe: 272

Candace Bushnell na prezanton me jetën njujorkeze. Takoni Kerrin, shkrimtaren e re, e cila është në kërkim të dashurisë... në të gjitha vendet e gabuara; Zotin Big, një biznesmen që kalonte nga një marrëdhënie në një tjetër; Samantën – një dyzetvjeçare e suksesshme që e adhuron seksin... 600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Candace Bushnell na prezanton me jetën njujorkeze. Takoni Kerrin, shkrimtaren e re, e cila është në kërkim të dashurisë... në të gjitha vendet e gabuara; Zotin Big, një biznesmen që kalonte nga një marrëdhënie në një tjetër; Samantën – një dyzetvjeçare e suksesshme që e adhuron seksin... dhe pjesën tjetër të njujorkezëve që kanë frymëzuar për realizimin e një prej serialeve më të ndjekura të kohës sonë.

 

Nëse i keni parë në televizor, ka ardhur koha të lexoni librin që nisi gjithçka.

Titulli:Seksi dhe Qyteti
Autori:Candace Bushnell
Botuesi:BOTA SHQIPTARE
PërkthyesiIlirjan Isaraj
Faqe:272
Botuar me:0
Pesha:0.33 Kg