Shërbëtori dhe lavirja Shihe të zmadhuar

SHËRBËTORI DHE LAVIRJA

Autori: Nina Berberova

Botuesi: Ideart

978-99927-866-4-7

Faqe: 96

Viti i botimit: 2003

Për çfarë ëndërron Tania ndërkohë që bota po përmbyset? Për lumturinë. Atëherë Taniusha, të cilën të gjithë burrat e lakmojnë, vendos të nënshtrohet dhe martohet me të dashurin e së motrës.300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Për çfarë ëndërron Tania ndërkohë që bota po përmbyset? Për lumturinë. Atëherë Taniusha, të cilën të gjithë burrat e lakmojnë, vendos të nënshtrohet dhe martohet me të dashurin e së motrës. Ajo është e lirë, por ç’mund të bëjë me këtë liri kur është e varfër në Parisin e viteve të çmendura.

 

Portretin ironik dhe mizor të një lavireje me ambicje dhe të njerëzve që e rrethojnë atë, e gjeni duke shfletuar këtë libër që e bëri autoren të njohur në Perëndim.

Titulli:Shërbëtori dhe lavirja
Autori:Nina Berberova
Botuesi:Ideart
PërkthyesiÇlirim Kaso
Faqe:96
Botuar me:2003
Pesha:0.2 Kg