MBI LETËRSINË DHE ARTET

Autori: Zigmund Frojd

Botuesi: FAN NOLI

978-99943-52-00-5

Faqe: 295

Viti i botimit: 20101 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Detajet

Titulli:Mbi letërsinë dhe artet
Autori:Zigmund Frojd
Botuesi:FAN NOLI
PërkthyesiRexhep Hida
Faqe:295
Botuar me:2010
Pesha:0.45 Kg