Si Shkruhet një Punim Diplome Shihe të zmadhuar

Si shkruhet një punim diplome

99943 - 46 - 05 - 9

Ç’është një punim diplome dhe për çfarë vlen?

Më shumë detaje

Faqe: 264

Viti i botimit: 2006

Autori: Umberto Eco
Botuesi: DITURIA

$ 6.40

Ç’është një punim diplome dhe për çfarë vlen? Zgjedhja e temës, Kërkimi i materialit, Plani i punimit dhe skedimi, Hartimi i punimit, Redaktimi, Përfundime – janë disa nga problemet më kryesore të trajtuara në këtë libër që tashmë është kthyer në pikë referimi për çdo student dhe mësues.

No customer comments for the momentt.

Write a review

Si shkruhet një punim diplome

Si shkruhet një punim diplome

Ç’është një punim diplome dhe për çfarë vlen?

Write a review