Autorët

Shtëpitë Botuese

Postimet më të fundit

  • Librat e ndaluar - arsyet e... 2014-09-22 10:17:21 Për më shumë se 30 vjet, 21-27 shtatori njihet si java e librave të ndaluar, një mënyrë për të pohuar atë që e dinë të gjithë dashamirët e librit:...
  • Seria e Harri Poter – më e famshmja... 2014-09-18 09:40:44 Para disa javësh vura re se në Facebook qarkullonte një status, që u përhap në të gjithë botën: “10 librat që kanë ndikuar në formimin tuaj”....
  • Një histori për shkollën dhe miqësinë 2014-09-16 12:06:11 Mërfi është një ari i mirë dhe i dashur, por pak i turpshëm, i cili është nervoz për ditën e parë të shkollës. Kur niset, ai vendos të marrë me...
Shiko të gjithë postimet

Lista e librave nga Shtëpia Botuese: DITA 2000

Dita 2000 është Shtëpi Botuese por ndërkohë dhe Shtypshkronjë me reputacion që prej vitit 2000.


Shporta  

Shporta juaj është bosh

Transporti 0 L
Total 0 L

Paguaj