THUAJU TË MOS MË VRASIN

Autori: Juan Rulfo

Botuesi: Tirana Times & AIIS

978-99956-77-14-5

Faqe: 188

Viti i botimit: 2008

"Thuaju të mos më vrasin" digjet në kujtesën universale, secilin prej tregimeve të tij lë brenda nesh një gjurmë të pashlyeshme, e cila thotë më mirë se gjithçka absurditetin e pathjeshtueshëm ....850 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

"Thuaju të mos më vrasin" digjet në kujtesën universale, secilin prej tregimeve të tij lë brenda nesh një gjurmë të pashlyeshme, e cila thotë më mirë se gjithçka absurditetin e pathjeshtueshëm të historisë njerëzore dhe bën për të lindur rrënqethjen e emocionit, shpresën tonë të vetme për shpëtim.

J.M.G. Le Clezio

Titulli:Thuaju të mos më vrasin
Autori:Juan Rulfo
Botuesi:Tirana Times & AIIS
PërkthyesiUrim Nerguti
Faqe:188
Botuar me:2008
Pesha:0.25 Kg