Alkimisti, në gjurmët e Xhordano Brunos Shihe të zmadhuar

ALKIMISTI, NË GJURMËT E XHORDANO BRUNOS

Botuesi: AKROPOLI I RI

Faqe: 220

Viti i botimit: 2017

Në vepër tregohet aventura më fantastike që një njeri mund të përshkojë


600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Një udhëtim që i bën të mundur Heroit të librit, njohjen e vetes. Pablo Simoni përshkon një udhëtim nëpër qytetërimet e lashta gjatë kohës së inkuizicionit në kërkim të trashëgimisë së traditës. Përgjatë udhëtimeve të tij takon mësuesin e tij në Indi, Xhordano Brunon. Së bashku vizitojnë Egjiptin dhe kthehen në Europë për të shpërndarë dijen midis njerëzve.
Titulli:Alkimisti, në gjurmët e Xhordano Brunos
Autori:
Botuesi:AKROPOLI I RI
PërkthyesiIrdis Domnori
Faqe:220
Botuar me:2017
Pesha:0.32 Kg