Na ndiq ne Facebook

 • Në të gjithë botën

  Ne pranojmë porosi nga e gjithë bota. Partnerët tanë për transportin jane kompanitë prestigjoze DHL dhe Posta Shqiptare.

 • Shërbimi i klientit

  Tel:+355 4 450 5000
  Email: admin@botimeshqip.com

 • Pagesa të sigurta

  Ju mund të paguani me kartat tuaja të kreditit ose debitit nëpërmjet kompanisë prestigjoze PayPal.

Mirësevini në Botimeshqip.com

Libri shqip në shtëpinë tuaj

Pavarësisht se ku ndodheni, Botimeshqip.com bën të mundur që ju ti porosisni dhe ti merrni librat e botuar në gjuhën shqipe kudo në botë. Botimeshqip.com është lidhur me mbi 120 botuesë në gjuhën shqipe. 

Transporti në të gjitha vendet e botës bëhet nëpërmjet DHL dhe Postës Shqiptare. 

Për të gjithë botën ju mund ti kryeni pagesat nëpërmjet PayPal - që njihet botërisht për sigurinë e të dhënave të klientëve dhe të tranzaksioneve.

Në Shqipëri dhe Kosovë, klientët mund t'ja paguajnë vlerën e porosisë postierit, në momentin që e marrin atë në dorëzim në adresën e dhënë prej tyre.