Informacione

Libra te rinj

 • Indeksi mesatar i lumturisë
  Indeksi mesatar i lumturisë

  Ky roman trajton çështjen e vjetër të lumturisë, të arsyeve për të qenë...

  800 L
 • Zjarr dhe tërbim
  Zjarr dhe tërbim

  Një libër i quajtur si fenomeni i botimeve të vitit 2018. Prapaskena të...

  1,200 L
 • Thjesht nje histori dashurie
  Thjesht nje histori dashurie

  Pesë vjet më parë Ejdën Tejlëri u largua nga Nju Jorku, hipur në koçinë...

  1,200 L
 • Beti, tregime të zgjedhura
  Beti, tregime të zgjedhura

  Përmbledhja me tregime të zgjedhura nga autorë të shquar, si: Alice...

  1,000 L
 • Kufiri
  Kufiri

  Ajo fjalë shënjon një vijë prej kilometrash të gjatë dhe vite të trashë....

  800 L
 • Origjina
  Origjina

  KUSHDO TË JENI,ÇFARËDO TË BESONI,GJITHÇKA ËSHTË GATI TË NDRYSHOJË....

  1,600 L

Me oferte

Nuk ka libra me oferte ne kete moment

Jo-fiksion Ka 47 libra.

per faqe
Duke shfaqur 1 - 12 nga 47
Duke shfaqur 1 - 12 nga 47