Informacione

Libra te rinj

 • Kadare dhe regjimi komunist
  Kadare dhe regjimi komunist

  Ky është një libër për të kuptuar thelbësisht marrëdhëniet tejet të...

  1,500 L
 • Rojtari i padukshëm
  Rojtari i padukshëm

  Një thriller psikologjik që ka patur një sukses të jashtëzakonshëm në...

  1,100 L
 • Nga fillimi në fund - Volumi 1
  Nga fillimi në fund - Volumi 1

  Ky libër përfshin: Rënia e zgjedhjeve/ Vera e përjetshme/Uncivil War-...

  1,500 L
 • Vreshti i Anxhelikës
  Vreshti i Anxhelikës

  Në librin “Vreshti i Anxhelikës” rrëfehet historia e mrekullueshme e një...

  1,200 L
 • Shuma e ditëve
  Shuma e ditëve

  Kam mësuar që çdokush është përgjegjës për dhimbjen e vet.Vitet që...

  1,000 L
 • Ajo e errëta
  Ajo e errëta

  Çdo vend ka (të paktën) një shtëpi të braktisur dhe çdo shtëpi e...

  700 L
 • Zogu ogurzi
  Zogu ogurzi

  Fjelbaka po lë pas krahëve një tjetër dimër të heshtur. Në këtë qytezë...

  1,200 L
 • TRI BIJAT E EVËS
  TRI BIJAT E EVËS

  I vendosur mes Stambollit dhe Oksfordit, nga vitet 1980 deri në ditët e...

  1,200 L

Me oferte

Nuk ka libra me oferte ne kete moment

Fantazi Ka 119 libra.

per faqe
Duke shfaqur 1 - 12 nga 119
Duke shfaqur 1 - 12 nga 119