Me te shiturit

Informacione

Autoret

Libra te rinj

Me oferte

Botuesit

Lista e librave per autorin Vjollca Dibra

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3
  • Rreth Librit Ky libër është një studim komparativ i Vjollca Dibrës, i cili ka si objekt studimi veprat "Nata me hënë" e Ismail Kadaresë dhe "Nderi i humbur i Katerina Blumit" i Hajnrih Bëlit. Përngjasimi i këtyre dy veprave, që vjen e zhvillohet si paralele, konsiston - në planin individual e kolektiv - edhe në të qenët kryepersonazhe pikërisht dy...

    1,000 L
  • “...E thelluar në atë mjegullnajë mendimesh, e rraskapitur nga vala e kohës që i rëndonte aq shumë, edhe pse nuk ishte e vetmja që i kishte takuar të jetonte mes vdekjes që e priste në çdo hap të jetës, të cilës nuk ia shihte kënaqësitë, mes tmerrit dhe territ, me ballin mbështetur në dritaren e dhomës dhe thuajse pa ndonjë shpresë për ditë më të mira,...

    350 L
  • Libri që keni në dorë përmban një tufë poezish të shkruara kur autorja ishte ende shumë e re, pa bërë të njëzetat. Në asnjë varg të sajin nuk haset një patetizëm i sforcuar. Ajo ka një ligjërim të pastër poetik, spontan por të artikuluar mirë.

    350 L
Duke shfaqur 1 - 3 nga 3