skip to Main Content

“Hija e erës” – Carlos Ruiz Zafon

safe_image

Çdo libër ka shpirt. Shpirtin e njeriut që e ka shkruar dhe të atyre që e kanë lexuar dhe ëndërruar me të. Sa herë që dikush e shfleton, sa herë që dikush hedh sytë nëpër faqet e tij, shpirti i tij rritet dhe forcohet.

“Hija e erës” – Carlos Ruiz Zafon