skip to Main Content

Kadare merr çmimim “Ali Podrimja”

1238372_598981600140146_1686686100_n

Para disa ditësh, shkrimtarit të njohur Ismail Kadare iu akordua çmimi “Ali Podrimja”.

Kadare dhe Podrimja janë emra të njohur në letrat shqipe. I pari i njohur më shumë në fushën e prozës, tjetri i njohur më shumë në fushën e poezisë.
Ky çmim i shtohet shumë të tjerëve, me të cilët Kadare është nderuar në të gjithë botën.